Start Verhuur Zonnebanken Zonnebanklampen Zonnecosmetica Onderdelen Terrasverwarming Service Contact
Contact| Klantreacties| Reparatie| Handleidingen| Home
Keurmerk en betalingen
Winkelwagen: geen producten Bestelhulp | Afrekenen
background

Zonnebank kopen

 

Sunmobile kopen

In uw eigen huis genieten van de zon: heerlijk ontspannen en een mooi kleurtje opdoen; wie wil dat nu niet? U kunt hiervoor een zonnebank of zonnehemel aanschaffen, maar nog handiger en compacter is vaak een opvouwbare sunmobile. De sunmobile lampen werken net als die van zonnebanken, maar een sunmobile kun je heel eenvoudig inklappen en bijvoorbeeld onder of achter het bed schuiven.

   KLIK HIER VOOR SUNMOBILE LAMPEN

Assortiment sunmobiles

Bij Bolawi-Rent kunt u diverse sunmobiles kopen of huren. Zowel nieuw als tweedehands. We hebben een uitgebreid assortiment en verkopen en verhuren onder meer de sunmobiles van Philips en Hapro. Al onze sunmobiles voor de verhuur én de tweedehands sunmobiles worden uitgebreid gecontroleerd en de sunmobile lampen zijn altijd nieuw of in nieuwstaat. Overigens kunt u bij Bolawi-Rent ook terecht voor alles rond de zonnebank: lampen, accessoires, verzorging en reparaties.

 

Voordelen sunmobile

Met een sunmobile kunt u altijd genieten van een ontspannen bruiningssessie, zonder dat u naar een dure, drukke zonnestudio hoeft. En het grote voordeel van sunmobiles, boven bijvoorbeeld een zonnebank of zonnehemel, is dat hij in te klappen en daardoor makkelijk op te bergen of te vervoeren is. Andere voordelen van uw eigen sunmobile zijn:


Online bestellen

Kijk rustig eens rond in onze webshop voor al onze nieuwe en tweedehands sunmobiles of voor het huren van een sunmobile. U kunt direct online bestellen en voor vragen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij te bereiken op 06 -222 577 61.
U bevindt zich hier: bolawi-rent.nl / Sunmobile kopen
Start Verhuur Zonnebanken Zonnebanklampen Zonnecosmetica Onderdelen Terrasverwarming Service Contact
Volg Bolawi-Rent ook op:
Volg Bolawi-Rent op Facebook Volg Bolawi-Rent op Youtube